Tapahtumakalenteri

-

Sunnuntai 20.1.2019

Mimi ja Kuku Tarmon talolla20.1.2019 - Tarmon talo

MIMI ja KUKU Tarmon talolla 20.1.2019

Ihanat Mimi ja Kuku saapuvat Tarmon talolle!


Esitys alkaa klo 15
Vauhdikkaan konsertin jälkeen on fanitapaaminen, jonka yhteydessä lapset pääsevät kiipeilyseinälle kiipeilemään ja ratsastamaan keppihevosilla. Lisäksi kasvomaalausta sekä keksi ja mehutarjoilu!

Mimi ja Kuku järjestävät superenergisiä musiikkiliikuntakonsertteja. Lapsi pääsee itse osallistumaan konsertin kulkuun, mikä takaa sen että skeptisimmänkin henkilön sukat pyörivät jaloissa viimeistään esityksen puolivälissä. Konserttien iloinen ja melodinen musiikki on Mimin säveltämää ja sanoittamaa. Mukana myös perinteisiä lastenlauluja. Konserttien sisältämät tanssileikit ja joogaharjoitukset voimalauseineen tuovat pienelle ja isommallekin leikkijälle ihania onnistumisen kokemuksia ja vahvistavat kehon lisäksi myös lapsen itsetuntoa. Vauhdikas musiikkiliikuntaseikkailu päätetään aina yhteiseen rentoutumis-ja rauhoittumishetkeen.

Aikuistenlippu 3 e/kpl ja lastenlippu 3 e/kpl.

Voit myös varata liput etukäteen tästä
Liput lunastetaan Tarmon ovelta käteisellä tai kortilla, ja ovat varauksen tehneen nimellä.

halaus1.jpg

Maanantai 18.2.2019

Talvileiri Kannisto 201918.2.2019 - 22.2.2019 - Kanniston kotieläintila, Loimaa Alastaro

Kanniston kotieläintila Loimaan Alastarolla


Koululaisten hiihtolomaviikolla 18.-22.2.2019

Leirin ohjelmasta: Eläinten pienimuotoista hoitoa ja ruokkimista, saunominen ja kylmäallas, makkaranpaistoa pimeässä talvi-illassa, poniratsastus, askartelua, leikkejä ja naurua.

Leirin hinta jäsenille on 145 euroa (sisaralennus 10%) muut 184 euroa. Leirin hinta sisältää edestakaiset matkat tilausajo bussilla, majoituksen 2-4 hengen huoneissa, täysylläpito (aamupala, lounas, välipala, päivällinen, iltapala), ohjelman ja siihen kuuluvat materiaalit, vakuutuksen sekä kokeneiden ohjaajien huolenpidon.

Ilmoittautuminen 31.1.2019 mennessä lomakkeella

Mainoskuvan näet tapahtuman Talvileiri Pikku-Syöte kohdasta.

Talvileiri Pikku-Syöte 201918.2.2019 - 22.2.2019 - Pikku-Syöte, Pudasjärvi

Talvileiri, Pikku-Syöte

Koululaisten hiihtolomaviikolla 18.-22.2.2019

Pikku-Syöte, Suomen eteläisin tunturikeskus Pudasjärvellä, on Varsinais-Suomen Nuorten Kotkien tämän talven "reissuleiri".

Leirin ohjelmasta: Leirillä on oman kiinnostuksen mukaan mahdollisuus harrastaa murtomaahiihtoa, laskettelua, lautailua tai pulkkailua. Leirin hintaan kuuluu yhden päivän hissilippu ja välinevuokra sekä hiihtokoulu. Vierailemme luontokeskuksessa sekä vietämme kotaillanvieton. Liikuntasali ja sauna on käytössämme päivittäin.

Leirin hinta Nuorten Kotkien jäsenille on 295 euroa (sisaralennus 10% koskee vain lapsia) muut 375 euroa. Leirin hinta sisältää edestakaiset matkat tilausajolinja-autolla, majoituksen 2-4 hengen huoneissa, täysylläpito (aamupala, lounas, välipala, päivällinen, iltapala), ohjelman ja siihen kuuluvat materiaalit. Vakuutuksen sekä kokeneiden ohjaajien huolenpidon.

Ilmoittautuminen 10.1.2019 mennessä lomakkeella

Huomioitavaa: tämän leirin toteutuminen edellyttää 35 osanottajaa. Mikäli leiri osallistujien vähyyden vuoksi peruuntuu, voivat kaikki lapsiosallistujat halutessaan osallistua samaan aikaan järjestettävään Kanniston kotieläintilan leirille.


kannisto_syote_talvileiri_2019.jpg

Leirit

Muut tapahtumat