Tapahtumakalenteri

-

Lauantai 18.5.2019

Kotkapäivät18.5.2019 - 19.5.2019

2019 Kotkapäivät järjestetään Hämeenlinnassa 18.-19. toukokuuta teemalla "prinssit ja prinsessat"

 

Mikä: Kotkapäivät on valtakunnallinen lasten- ja koko perheen tapahtuma, joka järjestetään vuosittain aina eri puolella Suomea.
Vuonna 2019 Kotkapäiviät järjestetään Hämeenlinnassa.

Tänä vuonna tapahtuman teemana on prinsessat ja prinssit. Toki mukaan mahtuu kaikki trubaduurit, lohikäärmeet, narrit ja muut linnan asukkaat. Tapahtuman aikana pääsee kuulemaan keskiaikaista musiikkia, seikkailemaan Hämeen Linnan ympäristössä
sekä oppimaan uusia taitoja!

Tapahtuma alkaa lounaalla Hämeen Linnan läheisyydessä klo 11. Majoituspaikassa Lomakeskus Lautsiassa on iltaruokailu ja illalla mm. discoilua. Sunnuntaina aamupalan jälkeen luvassa on toimintapisteitä ja tilaisuus päättyy klo 13 päättäjäisiin. 

OHJELMA

LAUANTAI 18.5.

Lähtö Turusta n. klo 9

11:00 – saapuminen, lounas
12:00 avajaiset
13:00 ohjelmaa
16:30 lähtö Hämeenlinnasta Lautsiaan
17:00 saapuminen, majoittuminen ja ruokailu, Lomakeskus Lautsia
18:00 päivällinen
19:00 iltajuhla ja ohjelmaa

SUNNUNTAI 19.5.

8:00-10:00 aamupala
10:00 teemaan sopivia toimintapisteitä
12:00 lounas
13:00 päättäjäiset ja kotiinlähtö

Kenelle: lapsille, nuorille ja aikuisille

Muuta: Tapahtumaan voi valmistautua suunnittelemalla itselleen oma teeman mukaisen osallistumisasun. Vinkkejä erilaisista asujen tuunauksista jaetaan somessa lähempänä tapahtumaa.

Ilmoittautuminen: 26.4. mennessä ilmoittautumislomakkeella ILMOITTAUDU (voit ilmoittaa lomakkeessa mihin ohjelmaan haluat osallistua lauantaina ja sunnuntaina, lue ohjelmakuvaus alta)

Osallistumismaksu: V-S jäsenille hinta 60 € (Norm. 100€)
Os.maksu sisältää matkat, ohjelman, ruokailut la lounaasta su lounaaseen ja ryhmämajoituksen.
Alle 4-vuotiaat ovat maksuttomia.

--

Ohjelmakuvaukset:

1. Ensin valitaan yksi alkupäivän ohjelmana oleva opaskierros linnalla:


a. Satukierros (Suositus alle 7 -vuotiaille, kesto 40min)
”Satukierroksella tutustutaan Hämeen linnaan ja keskiaikaiseen elämään. Kierros päättyy satuhetkeen linnan II kerroksessa. Kierroksen vetäjänä toimii linnan asukas. Kyseessä voi olla piika, renki tai jopa linnanrouva. Satukierros kestää noin 40 minuuttia. ”


b. Kolot ja kolkat kierros (Suositus yli 7 -vuotiaille, kesto 75min)
”Oletko miettinyt mitä löytyy linnojen suljetuista käytävistä? Miltä näyttää hypokaustiuunin alapuolella tai porttitornin pohjalla? ”Linnan kolot ja kolkat” on kierros, joka johdattaa vieraat linnan suljettuihin osiin. Kierros aloitetaan linnan pihalta, mistä kuljetaan suljettuja reittejä pitkin aina pohjoisen tornin huipulle asti. Kierroksen aikana käytetään linnan ulko-ovea, joka aukeaa yleisölle ainoastaan näillä kierroksilla. Nämä paikat ovat tuttuja ainoastaan linnan henkilökunnalle. Kolot ja kolkat -kierros ei sovellu ihmisille, joilla on ahtaanpaikankammo. Lisäksi kierros vaatii hyvää liikuntakykyä ja mukavia kävelykenkiä.”


c. Opastettu kierros Hämeen linnassa (Kesto 45min)


__________

2. Toiseksi valitaan iltapäivän ohjelmaksi yksi seuraavista:


a. Kirjurin työpaja (Täysi versio sopii 10 vuotta täyttäneille, sovellettavissa 7-10 -vuotiaille. kesto 60min)
”Kirjurin työpaja on elämyksellinen kokonaisuus, joka sopii sekä lapsille että aikuisille. Työpaja aloitetaan tutustumisella keskiaikaisten kirjurien maailmaan. Tutustumisen jälkeen siirrytään tuumasta toimeen ja tehdään autenttinen keskiaikainen sulkakynä. Lisäksi valmistetaan kirjakäärö, johon kukin voi kirjoittaa itse valmistamallaan sulkakynällään ja musteella mieleisensä tekstin.”


b. Opastettu kierros Vankilamuseossa (Suositellaan 11v täyttäneille, kesto 60min)
”Entinen Hämeenlinnan lääninvankila, vuonna 1871 valmistunut Suomen ensimmäinen sellivankila avautuu Suomen kansallismuseon yleisökohteena 2.5.2019. Samalla Kansallismuseo aloittaa vankilan näyttelyn ja kävijäkokemuksen uudistamisen, jossa nousevat pintaan ihmisyyden perimmäiset kysymykset ja monenlaiset tunteet. Vankeinhoito lääninvankilassa päättyi vuonna 1993.
Näyttelysisällön uudistuksen tavoitteena on nostaa esille todellisuudessa vankilan kokeneiden, niin vankien, vartijoiden kuin muidenkin vankilaan liittyvien henkilöiden muistot ja tarinat. Vankilan käsikirjoitustiimissä on mukana muun muassa kirjailija, vankikarkuri Jan Jalutsi.”


c. Museosuunnistus Militaria museossa (Sopii erityisen hyvin kouluikäisille)
”Museo Militaria on suomalaisen sotilaselämän ja sotahistorian aarreaitta.
Museo Militarian perusnäyttely toimii hyvin historianopetuksen tukena. Näyttelyyn on mahdollista tutustua valmiiden kysymysten avulla. Kysymykset kuuluvat museosuunnistukseen, joka tutustuttaa oppilaat museon perusnäyttelyyn.”

Facebook-tapahtuma

 

ohjelma_hameenlinna_2019.jpg

Tapahtuma_Kotkapaiva19_Kotisivu.jpg

Lauantai 25.5.2019

Kiipeilyretki Kustaviin25.5.2019

Kiipeilyretki Kustaviin la 25.5.

Kiipeilyretki upeisiin maisemiin Kustaviin noin 11-17 vuotiaille.

Sinä huimapää, tule kokeilemaan kiipeilyharrastusta kiipeilyohjaajan ohjaamana Kustaviin. Ole nopea, retkelle mahtuu vain noin 6 nopeinta! Kuljetus pikkubussilla Turusta ja tarvittaessa Raisiosta Kustaviin (myös matkalta mukaan ottaminen mahdollista). Jokainen saa yksilöllistä ohjausta ja ehkä kipininän kiipeilyharrastuksen jatkamiseen. Luonnossa tehdään yhdessä syötävää ja samalla tullaan harjoitelleeksi luonnossaliikkumiseen tarvittavia taitoja.

Ohjaajina Jussi ja Hannu

Upea luontokokemus kuvassa!

Voit tiedustella paikkaa vs(a)nuoretkotkat.fi

Hinta 10 € 

kiipeily2.jpg

Maanantai 3.6.2019

Päiväleirit 1-33.6.2019 - 20.6.2019

Päiväleirit Tarmon talolla 3.-20.6.2019

Koulujen lukuvuoden päättyessä alkavat kolmen viikon suositut lasten päiväleirit Tarmon talolla.

Päiväleirien teemana on "ystävyyttä yli rajojen". Tarmon talon piha on kiva leikkipaikka, jonka nurmikolle saadaan aikaan pienenpieni uima-allas. Sisällä on käytössä iso sali kiipeilyseinineen ja temppuratoineen. Ohjelmassa leikkejä, retkiä, askartelua ja kivaa kesätekemistä.

Päiväleirin hinta on pituudesta riippuen:

87 € (1 viikko)

165 € (2 viikkoa) tai

240 € (3 viikkoa)

1 pv 20 €

Sisaralennus 10% saman ruokakunnan jäsenille. Hinta sisältää ohjelman, askartelu ym. materiaalit ja lämpimän lounaan ja välipalan sekä vakuutuksen.

Päiväleiri 1:  3.-7.6.2019      (5 pv)

Päiväleiri 2:  10.-14.6.2019  (5 pv)

Päiväleiri 3:  17.-20.6.2019  (4 pv juhannusviikosta johtuen)

Päiväleirit on suunnattu 1-3. luokka-asteen lapsille.

Päivittäinen toiminta-aika on klo 7.30 – 16.30

Ilmoittautuminen 17.5. mennessä ILMOITTAUDU

FB-tapahtuma

kesapaivaleiri_2019_mainos.jpg

Tiistai 4.6.2019

RETKI PERUTTU Retki U:kiin, Taidetalo Pilvilinna ja Nopperlan kotieläintila4.6.2019

RETKI PERUTTU

Retki Uuteenkaupunkiin: Taidetalo Pilvilinna ja Nopperlan kotieläintila 4.6.

Kesäinen Uusikaupunki kutsuu mukaan reissuun tiistaina 4.6.

Jos superparkit ja linnanmäet kyllästyttää, tule mukaan erilaiselle kesäretkelle! Upea taidetalo vetoa niin lapsiin ja aikuisiin ja kotieläintilalla riittää mielenkiintoista puuhaa monen ikäiselle.

Ohjelma:

Opastettu vierailu ainutlaatuisessa Taidetalo Pilvilinnassa

"Talon ulko- ja sisäseiniä koristavat kuvitukset ja näyttelyt ovat taiteilija Raija Nokkalan käsialaa. 

Pitsimökki ja vuosittain vaihtuvat taidenäyttelyt, tunnelmallinen taidepolku metsässä, kahviterassi meren rannassa, herkkupöytä ja omaperäinen korttipuoti takaavat, että Pilvilinna jää matkailijan mieleen harvinaislaatuisena taide-elämyksenä. Kesän aikana toteutetun matkailijakyselyn mukaan se olikin ylivoimaisesti suosituin matkailukohde Uudessakaupungissa.

Pilvilinna sopii myös mainiosti koko perheen taidekohteeksi. Pihalta ja taidepolulta löytyy kymmeniä humoristisia veistoksia, samoin Pitsimökin ja Pilvilinnan naivistisista ja värikkäistä maalauksista voivat nauttia monenikäiset Taidetalon vieraat. Meren rannalla omassa kalustetussa kaksiossaan asustelee Pilvlinnan iso luppakorvainen Pablo-pupu. Herkutteluhetki Taidetalon terassilla, merinäkymiä ihaillen, kruunaa päivän ainutlaatuisessa Pilvilinnassa."

Ruokailu Uudenkaupungin keskustassa sijaitsevassa ravintola Pookissa Ruokailun jälkeen on mahdollista tutustua keskustaan ja sympaattiseen vierasvenesatamaan omatoimisesti.

Vierailu monipuoliseen Nopperlan kartanoon. Palumatkalla pysähdymme tutustumaan Nopperlan kotieläintilaan, jossa voi tututusa lukuisiin eläimiin (mm. biisonit, kukot, kanat ja lampaan), pulahtaa uimassa, telmiä leikkipaikassa ja tutustua Antiikkiliike Klaaran valikoimiin.

Aikataulu: Lähtö Turun linja-autoasemalta klo 9.00, lounas klo 12 ja paluu turkuun n klo 17 mennessä

Jäsenhinnat: lapset alle 12 v 29 e/hlö, aikuiset 39 e /hlö.

Muut: lapset 39 e hlö, aikuiset 49 e /hlö.

Alle 2 v ilmaiseksi.

Hintaan kuuluu tilausajokuljetus Turun linja-autoasemalta, sisäänpääsyn Taidetalo Pilvilinnaan ja Noperlan Kotieläintilalle sekä buffet-lounas ravintola Pookissa. 

Ilmoittautuminen 23.5. mennessä LOMAKKEELLA

(Retki toteutuu jos tulee vähintään 21 osallistujaa)

Järjestetään yhdessä Turun seudun kotien puolesta ry:n kanssa

pilvilinna_kuva.jpg

pilvilinna_ulkona.jpgpilvilinna_maalaus.jpg

Maanantai 17.6.2019

Kesäleiri 117.6.2019 - 20.6.2019

LEIRI TÄYNNÄ, varasijalle voi ilmoittautua

--

Kesäleiri 1: 17.-20.6 (ma-to)

Juhannusviikolla vietetään Kotkien vuoden ensimmäinen kesäleiri. Tällä kertaa uudessa sijainnissa lähellä Turkua, Kuusiston Vuolahdessa. Meren rannalla on soutu- ja kanotointimahdollisuus, saunotaan ja uidaan joka päivä. Ulkoillaan, pelataan ja askarrellaan.

Leirimme ovat pieniä ja tunnelmallisia, kaikki oppivat viikon aikana tuntemaan toisensa. Päivämme ovat puuhakkaita, mutta jokaisella on myös aikaa omiin leikkeihin. Leirillä on paljon eri-ikäisiä leiriläisiä ja aikuisia. Leiri on tarkoitettu n. 7-15 -vuotiaille. Alle kouluikäiset huoltajan kanssa.

Leiri 1: Jäsenhinta 110 e / muut 130 e. Sisarusalennus jäsenille 15%.  Hintaan kuuluu matkat (pysäkit Raisio- Turku- Kaarina), täysihoito, majoitus 4-5 hlö mökeissä (mökeissä ei ole vessaa) materiaalit ja jäsenvakuutus.

(Jäsenmaksu 10 € hlö/ vuosi TAI 25 € perhe/ vuosi)

Ilmoittautuminen 31.5. mennessä LOMAKKEELLA (Lukaisethan leiri-infon ennen ilmoitatumista)

Palautteita leiristä löytyy täältä

Järjestetään yhdessä Kaarinan Nuorten Kotkien kanssa

Vuolahti_kesaleiri_copy.jpgMaanantai 1.7.2019

Kesäleiri 21.7.2019 - 5.7.2019

LEIRI TÄYNNÄ, varasijalle voi ilmoittautua

--

Kesäleiri 2: 1.-5.7.

Heinäkuun alussa järjestetään Kotkien vuoden toinen kesäleiri. Tällä kertaa uudessa sijainnissa lähellä Turkua, Kuusiston Vuolahdessa. Meren rannalla on soutu- ja kanotointimahdollisuus, saunotaan ja uidaan joka päivä. Ulkoillaan, pelataan ja askarrellaan.

Leirimme ovat pieniä ja tunnelmallisia, kaikki oppivat viikon aikana tuntemaan toisensa. Päivämme ovat puuhakkaita, mutta jokaisella on myös aikaa omiin leikkeihin. Leirillä on paljon eri-ikäisiä leiriläisiä ja aikuisia.  Leiri on tarkoitettu n. 7-15 -vuotiaille. Alle kouluikäiset huoltajan kanssa.

Leiri 2: Jäsenhinta 126 e / muut 146 e. Sisarusalennus jäsenille 15%.  Hintaan kuuluu matkat (pysäkit Raisio- Turku- Kaarina), täysihoito, majoitus 4-5 hlö mökeissä (mökeissä ei ole vessaa) materiaalit ja jäsenvakuutus.

(Jäsenmaksu 10 € hlö/ vuosi TAI 25 € perhe/ vuosi)

Ilmoittautuminen 31.5. mennessä LOMAKKEELLA (Lukaisethan leiri-infon ennen ilmoittautumista)

Palautteita leireistä löytyy täältä

Järjestetään yhdessä Kaarinan Nuorten Kotkien kanssa

Huomaa myös Kesäleiri 1: 17.-20.6.

Tiistai 24.9.2019

Vuosikokous Turku/Raisio24.9.2019

Vuosikokouskutsu KAIKILLE TURUN ja RAISION Nuorten Kotkien jäsenille:

Tapahtuma alkaa Tarmon talolla 24.9. klo 17.30. Huom: VUOSIKOKOUS alkaa klo 18.30.

Kokous on Kotkakerhon yhteydessä. Aluksi ohjelmassa on vuoden 2019 leirien kuvien esitys ja tunnelmointia, lisäksi vanhemmat pääsevät tutustumaan meidän vapaaehtoisiin.

Tervetuloa kuuntelemaan mitä suunnitelmia on vuodelle 2020 ja pääset vaikuttamaan myös tulevan vuoden toimintoihin.

Tarjolla maksuton keittopäivällinen klo 17 alkaen, jota kokouksen jälkeen voit ostaa myös kotiin edulliseen hintaan. 

Lauantai 28.9.2019

Luontoseikkailu - KKT28.9.2019 - 29.9.2019

Valtakunnallinen Nuorten Kotkien Luontoseikkailu - KKT 

28.-29.9.2019Missä: Repoveden Kansallispuisto ja Nuorisokeskus Anjala

Kenelle: lapsille, nuorille ja aikuisille

Ohjelma:

Lauantai - Avajaiset ja lounas ovat klo. 12 Kievari kojamolla, mistä ajetaan Repoveden kansallispuistoon. Repovedellä kierretään ryhmissä luontorasteja Ketunlenkin* varrella. Nuorisokeskus Anjalaan** ajetaan päivälliselle, sillä on myös iltaohjelmaa. 

(*Repoveden ketunlenkki on pääosin helppokulkuista, mutta siinä on yksi haastavampi pätkä, jossa kuljetaan kapeaa kivikkoista rantaa kallion seinämän vierellä. Pätkällä on kuitenkin kaide ja vapaaehtoinen huolehtimassa turvallisuudesta. Lisäksi reitillä on lossi ja venekuljetus vesistön yli. Reitti ei siis sovi lastenvaunujen kanssa kuljettavaksi, mutta se soveltuu kuitenkin pienemmillekin lapsille. Reitti on noin 3 kilometriä pitkä.)

(**Anjalassa majoitus tapahtuu soluissa, jossa on myös yhteistila, peseytymistilat ja vaatteiden kuivauskaapit. Anjalassa on lauantai-iltana sauna käytössä. Saunassa on erikseen naisten ja miesten puoli.)

Sunnuntai - Aamupalan jälkeen jatkuvat Anjalassa seikkailurastit (matalaharjoiterata, jousiammunta, vertsujen rasti ja yllätysrasti). Rastit loppuvat klo 12 mennessä, minkä jälkeen on lounas. Tapahtuma päättyy klo 14 mennessä. Kotiinlähtö.


Ilmoittautuminen: 6.9. mennessä lomakkeella ILMOITTAUDU

Osallistumismaksu: V-S jäsenet 60 € (Norm. 100€)
Os.maksu sisältää matkat, ohjelman, ruokailut lauantai lounaasta sunnuntai lounaaseen ja majoituksen.
Alle 4-vuotiaat maksuttomia.

Facebook-tapahtuma

Tapahtuma_KKT_Kotisivu.jpg

Perjantai 4.10.2019

Amazing Democracy Race Weekend4.10.2019 - 6.10.2019

Amazing Democracy Race Weekend

Valtakunnallinen vertsu- ja vapaaehtoiskoulutus 4.-6.10.2019

 

Missä: Helsinki, majoitus Ava-hotelli

Kenelle: tapahtuma on tarkoitettu nuorille 13-18v vertaisohjaajille sekä aikuisille vapaaehtoisille

Ohjelma:
Valmistaudu seikkailemaan ympäri Helsinkiä Amazing Race -ohjelman mukaisesti ryhmissä. Tapahtuman teemana on demokratia ja teeman mukaiset tehtäväpaikat löytyvät jostain Helsingistä.
Tule mukaan ainutlaatuiseen koulutusviikonloppuun, jossa ei istutakaan luokassa tai tehdä ryhmätöitä sisällä!

Mitä mukaan:
Mukaan tarvitse reipasta ja ennakkoluulotonta seikkailumieltä, sään mukaiset varustuksen ja mukavat kengät

Ilmoittautuminen: 13.9. mennessä ilmoittautumislomakkeella ILMOITTAUDU

Osallistumismaksu: V-S aktiiveille 0-40 €, muut 100€
Os.maksu sisältää matkat, ohjelman, ruokailut perjantai illasta sunnuntai lounaaseen ja majoituksen.

Facebook-tapahtuma

Tapahtuma_Amazing_Kotisivu.jpg

Torstai 17.10.2019

Syysleiri 201917.10.2019 - 19.10.2019 - Vuolahti

EDIT 24.9. KAIKKI LEIRIPAIKAT OVAT VARATTUJA, VARAPAIKOILLE VOI ILMOITTAUTUA.

---------

Syysleiri 2019

Torstai 17.10 - lauantai 19.10.

Koulujen syyslomaa vietämme ihanassa, merellisessä Vuolahden leirikeskuksessa Kaarinassa. Leiri on tarkoitettu kaikille n. 7-15-vuotiaille. (Alle 7v. huoltajan kanssa). Ohjelmassa leikkejä, askartelua, ulkoilua, saunontaa, syksyistä leiritunnelmaa nuotiolla ja uusia ystäviä. Ohjatusta toiminnasta vastaavat ammattitaitoiset ohjaajat sekä vertaisohjaajat.

Hinta: Jäseniltä 72 €, sisaralennus 15 % , muilta 90 €
(jäsenmaksu 2019 10e/hlö tai 25e/perhe)

Ilmoittautuminen 27.9 mennessä lomakkeella
lisätiedot vs(a)nuoretkotkat.fi

Tutustu ennen ilmoittautumista leiri-infoon

  • Aikataulu, lasku ja varusteluettelo lähetetään ilmoitusajan päätyttyä, n. viikkoa ennen leiriä. (Voi kertoa myös huonekaveritoiveet ilmoittautuessa, majoitussuunnitelma tehdään valmiiksi ennen leiriä)
  • Leirihintaan kuuluu: 2 yön majoitus 3-4 hlö mökeissä tai 16 hlö aitassa, täysihoito, matkat, vakuutus, askartelu ym. materiaalit.
  • Mukaan leirille: makuupussi, taskulamppu, aluslakana, tyynyliina. Tarkempi varusteluettelo lähetetään koteihin ilmoittautumisajan jälkeen.
  • Alustava aikataulu: Bussi lähtee Raision Kaupungintalolta klo 9.00. Pysähdymme Turun linja-autoasemalta tilausajolaiturilta ja lähdemme sieltä n. klo 9.15.  Pysäkki myös Kaarinan uimahallin parkkipaikalla n. klo 9.35. Matka-aika Raisiosta on noin 40 min. Paluumatkalle lähdetään n. klo 14. (Lähtö- ja paluuajat saattaavat vielä muuttua)
  • Huom! Kännykän käyttö leiriaikana on rajoitettu tiettyihin aikoihin. Emme myöskään vastaa leirillä rikkoutuneista elektronisista laitteista yms., joten jätättehän ne mieluummin kotiin.

FB-tapahtuma

Syysleiri_vuolahti_2019.jpg

Lauantai 16.11.2019

Lasten Lauantai Tarmon talolla16.11.2019 - Tarmon talo

Letkeä Lasten Lauantai Tarmon talolla

Turun Raunistulassa 16.11. klo 14 alkaen.Tervetuloa!🐤 PIKKULIN - laulu- ja leikkishow
Pikkulin Laululeikkishow on iloinen ja mukaansatempaava esitys. Shown tähti on tietysti Pikku Kakkosesta tuttu Pikkuli itse. Laulusta ja leikityksestä vastaavat Pikkuli -animaatiosarjan tekijät, pitkänlinjan lastenviihteen ammattilaiset Metsämarja ja Antti Aittokoski.

Lisäksi:
📜 Joulukorttipaja
🦄 Kepparirata
🏰 Pomppulinna perheen pienimmille
🤡 Kasvomaalaus

Mehu ja keksitarjoilu!

- Osoite: Tarmon talo, Virusmäentie 10
- Aikataulu: Puuhapisteet ovat auki klo 14 lähtien. Pikkulin esitys alkaa n. klo 15.15.
- Liput 2 e (alle 1 v. ilmaiseksi)
- Ilmainen narikka.


--- Tuotto menee Nuorten Kotkien lapsi- ja nuorisotyön hyväksi ---

FACEBOOK-tapahtuma

Lasten_lauantai_facebook__tapahtuma_kuva_tekstiton.png

Tapahtuman kotisivut

Sunnuntai 17.11.2019

Joulumyyjäiset Tarmon talolla17.11.2019 - Tarmon talo

Joulumyyjäiset Tarmon talolla

su 17.11.2019 klo 11-15

(Virusmäentie 10)Täältä löydät juuri ne joululahjat ja jouluherkut, joita olet etsinyt! Tunnelmallinen Tarmon talo tuo vuosi vuodelta mielenkiintoisempia myyjiä. Käsintehtyjä, uniikkeja pienkäsityöläisten tuotteita. Herkkuja, koristeita, laadukkaita käsitöitä.
Ostosten lomassa palvele Café Tarmo, josta saa leivonnaisia, kahvia, glögiä sekä aivan mahtavaa JOULUPUUROA.
Paikoitus taloa vastapäätä tien toisella puolella hiekkakentällä.

Tapahtuman järjestää Nuoret Kotkat, tapahtumasta saatu tuotto menee lapsi- ja nuorisotoiminnan hyväksi.

Maksuton sisäänpääsy!

-------

!! KAIKKI myyjäpaikat on nyt varattuja, varapaikoille voit ilmoittautua edelleen.

MYYJÄHAKU on nyt auki!
Katso lisätiedot ja täytä lomake täällä: https://forms.gle/gD9ZGvEMa84m6LGJ8

-------

FB-tapahtuma

Joulumyyjaiset_2019_fb_tapahtuma_kansi_tahti_versio.jpg

Tapahtuman kotisivut

Lauantai 23.11.2019

RaisioLasten tapahtuma23.11.2019

RaisioLasten tapahtuma 23.11. klo 10-13

Vaisaaren koulu, (Juhaninkuja 4)

Nyt jo viidettä kertaa järjestettävä RaisioLasten tapahtuma on kunnianosoitus kansainväliselle lasten oikeuksien päivälle. Koko perheen ilmainen ja yhteinen tapahtuma, jossa on paljon koettavaa perheen pienimmille yhdessä vanhempien kanssa. Nuoret Kotkat mukana keppiheppojen kanssa lisäksi ohjelmassa tänä vuonna mm. Nallesairaala, kasvomaalausta, keppihevosia, Itämerityöpaja ja paljon muuta. Tervetuloa!

Facebook tapahtuma

Torstai 5.12.2019

5.joulukuuta5.12.2019

5.joulukuuta tapahtuma Tarmon talolla järjestöväelle

V-S Nuoret Kotkat yhteistyökumppaneineen (V-S Sdp piiri, Turun Sdp ja demarinuoret) kutsuu kaikki jäsenensä (avec) itsenäisyyspäivän aaton vastaanottoon pikkujoulujen hengessä torstaina 5. joulukuuta klo 18-20. Paikkana on Tarmon talo, Virusmäentie 10.

Puheen pitää JHL:n puheenjohtaja Päivi Niemi-Laine. Taatusti viihdyttävästä musiikista vastaa parivaljakko Valtteri Lipasti ja Sauli Luttinen. Lipasti & Luttinen suuri Pankaka-show

Tilaisuudessa on pientä ruoka- ja juomatarjoilua, minkä johdosta edellytämme ilmoittautumista marraskuun aikana 29.11. klo 12 mennessä osoitteeseen turku(a)sdp.fi tai puhelimella 02-4145100. Mainitse myös mahdollinen allergia.

Tiistai 10.12.2019

Joulujuhla10.12.2019

Joulujuhla 10.12. klo 18 alkaen

Tarmon talo (Virusmäentie 10)

Nuorten Kotkien ja JHL 36 yhteinen joulujuhla tänäkin vuonna täynnä ihanaa jouluista ohjelmaa!

🧙‍♀️ Taikuri Joni Suvanto

🎅 Haitaria soittava joulupukki

🥣 Joulupuuroa

🎵 joululauluja

Tapahtuma on tarkoitettu kaikille Nuorten Kotkien ja JHL 36 jäsenille perheineen, tervetuloa!

joulujuhla2019.jpg

Retket

Leirit

Muut tapahtumat

Liitontapahtumat