Tapahtumakalenteri

-

Torstai 5.12.2019

5.joulukuuta5.12.2019

5.joulukuuta tapahtuma Tarmon talolla järjestöväelle

V-S Nuoret Kotkat yhteistyökumppaneineen (V-S Sdp piiri, Turun Sdp ja demarinuoret) kutsuu kaikki jäsenensä (avec) itsenäisyyspäivän aaton vastaanottoon pikkujoulujen hengessä torstaina 5. joulukuuta klo 18-20. Paikkana on Tarmon talo, Virusmäentie 10.

Puheen pitää JHL:n puheenjohtaja Päivi Niemi-Laine. Taatusti viihdyttävästä musiikista vastaa parivaljakko Valtteri Lipasti ja Sauli Luttinen. Lipasti & Luttinen suuri Pankaka-show

Tilaisuudessa on pientä ruoka- ja juomatarjoilua, minkä johdosta edellytämme ilmoittautumista marraskuun aikana 29.11. klo 12 mennessä osoitteeseen turku(a)sdp.fi tai puhelimella 02-4145100. Mainitse myös mahdollinen allergia.

Tiistai 10.12.2019

Joulujuhla10.12.2019

Joulujuhla 10.12. klo 18 alkaen

Tarmon talo (Virusmäentie 10)

Nuorten Kotkien ja JHL 36 yhteinen joulujuhla tänäkin vuonna täynnä ihanaa jouluista ohjelmaa!

🧙‍♀️ Taikuri Joni Suvanto

🎅 Haitaria soittava joulupukki

🥣 Joulupuuroa

🎵 joululauluja

Tapahtuma on tarkoitettu kaikille Nuorten Kotkien ja JHL 36 jäsenille perheineen, tervetuloa!

joulujuhla2019.jpg

Sunnuntai 19.1.2020

Mimi ja Kuku Tarmon talolla19.1.2020

Mimi ja Kuku Tarmon talolla 19.1.

Mimin ja Kukun vauhdikas musiikkiliikuntakonsertti jälleen Tarmolla (Virusmäentie 10)

Esitys alkaa klo 15 ja kestää noin 1 h. (Ovet aukeavat klo 14.30)

Vauhdikkaan konsertin jälkeen on fanitapaaminen sekä keksi ja mehutarjoilu!

Mimi ja Kuku järjestävät superenergisiä musiikkiliikuntakonsertteja. Lapsi pääsee itse osallistumaan konsertin kulkuun, mikä takaa sen että skeptisimmänkin henkilön sukat pyörivät jaloissa viimeistään esityksen puolivälissä. Konserttien iloinen ja melodinen musiikki on Mimin säveltämää ja sanoittamaa. Mukana myös perinteisiä lastenlauluja. Konserttien sisältämät tanssileikit ja joogaharjoitukset voimalauseineen tuovat pienelle ja isommallekin leikkijälle ihania onnistumisen kokemuksia ja vahvistavat kehon lisäksi myös lapsen itsetuntoa. Vauhdikas musiikkiliikuntaseikkailu päätetään aina yhteiseen rentoutumis-ja rauhoittumishetkeen.


Liput 3 € hlö alle 1 v ilmaiseksi

Varaa liput ennakkoon TÄÄLTÄ>>

Ennakoon varatut liput lunastetaan varauksen tehneen nimellä, Tarmon ovelta mielellään käteisellä ja tasarahalla.

*Huom. aikuiset ja lapset jättävät kengät narikkaan, varaudu sisätossuilla/sukilla*

lisätiedot kotkatalotarmo@gmail.com

Facebook-tapahtuma

halaus1.jpg

Maanantai 17.2.2020

Talvileiri17.2.2020 - 20.2.2020

Talvileiri tulee taas!

Kanniston kotieläintilalla 17.-20.2. (ma-to) Alastarolla 🐴🐕🐑🐖🐄

Kaikille lapsille avoin, hyvän tuulen leiri maalaismaisemissa. Kotieläintilallla on kymmeniä ihastuttavia eläimiä joita voi silitellä ja hoitaa. Pienen eläinystävän toiveleiri! Lisäksi on tiedossa uusia ystäviä, ulkoilua, maatilan eläimiä, kiireetöntä tunnelmaa, yhdessä puuhailua, saunomista. Leiri on tarkoitettu kaikille n. 7 - 15 - vuotiaille.

Jäsenhinta on 145 euroa (sisaralennus 10%) muut 184 euroa.

Leirin hinta sisältää edestakaiset matkat tilausajobussilla, 3 yön majoituksen 2-4 hengen huoneissa, täysylläpito (aamupala, lounas, välipala, päivällinen, iltapala) ohjelman ja siihen kuuluvat materiaalit, vakuutuksen sekä kokeneiden ohjaajien huolenpidon.

Ilmoittautuminen LOMAKKEELLA 31.1. mennessä

Uudet leiriläiset, tutustukaa LEIRI-INFOON

lisätiedot vs(a)nuoretkotkat.fi

Lauantai 1.8.2020

Common ground- leiri Englannissa1.8.2020 - 10.8.2020

Common ground 2020 kutsuu!

Iso-Britannia 1.-10.8.

Nuoret Kotkat osallistuu jälleen Woodcraft Folkin järjestämälle kansainväliselle IFM-SEI-leirille. Common Ground -leiri järjestetään Iso-Britanniassa Kentissä. Telttaleirille tulee osallistujia ympäri maailman!

Leiri järjestetään 1.-11.8. Koska Suomessa koulut alkavat 11.8. alkaen, lähdemme leiriltä päivää aikaisemmin. Leirin aikana järjestämme myös retkipäivän johonkin kiinnostavaan kohteeseen, jotta näemme hieman maailmaa myös leirialueen ulkopuolelta.

Common Groundin ohjelman suunnittelussa on huomioitu tällä kertaa erityisesti omien vanhempien kanssa osallistuvia alle 10-vuotiaita lapsia ja leiri sopiikin hyvin monen ikäisille lapsille ja nuorille. Leirin ja sen ohjelman suunnittelussa on mukana paljon lapsia ja nuoria. Odotamme jännityksellä, mitä hauskaa ohjelmaa leirille on keksitty!

Suositusikä leirimatkalle ilman huoltajaa on noin 10 vuotta. Alle 10 v. osallistujat vanhemman tai muun lähiaikuisen kanssa.

Leirillä yövytään teltoissa. Liiton hinta leirille hinta on 670€, mutta Varsinais-Suomen alueen Nuoret Kotkien jäsenille on 15% tuki, eli 570 €. Hintaan kuuluu matkat Turusta Englantiin leiripaikalle ja takaisin (Lento Helsinki-Vantaalta), vakuutus, majoitus teltoissa, kolme ateriaa päivässä, retki sekä ruokailu retkellä. Leiri maksetaan osamaksulla, ensimmäinen eräpäivä on 8.4. jälkeen. 

Huomaathan, että lapsia ilman vanhempia pääsee mukaan vain rajallinen määrä ja ilmoittautumisjärjestyksessä. Lapsimäärä on verrannollinen aikuisten ohjaajien määrään, joka on ulkomaan leirillä pienempi kuin kotimaan leireillä.

Viimeinen ilmoittautumispäivä leirille on 8.4. (tutustu peruutusehtoihin)

Ilmoittaudu lomakkeella

Facebook: @commonground2020

Instagram: @cgcamp2020

Common ground nettisivut

COMMON_GROUND_mainos_IG.png

Leirit

Muut tapahtumat