Leiritoiminta

Nuorten Kotkien leireille ovat kaikki tervetulleita juuri sellaisena kun ovat!

Nuorilla Kotkilla on vuosikymmenten aikana kertynyt roimasti kokemusta lasten leirien järjestämisestä. Vapaaehtoisjärjestönä leirimme ovat edullisia ja mukaan on mahdollista tulla koko perheen voimin.

Vauvasta vaariin - mummosta muksuun!

Leiriläiset ovat yleensä n. 7- 15 vuoden ikäisiä. Nuoremmat voivat tulla huoltajan kanssa. Haluamme pitää leirimme pieninä ja kodinomaisina ja niin, että kaikki oppivan leirin päätteeksi kaikkien nimet. Tapahtumissamme on aina nollatoleranssi kiusaamiselle. Tilanteisiin puututaan ja ne keskustellaan asianomaisten kanssa läpi, tarvittaessa olemme yhteydessä myös kotiin.

Vapaaehtoisemme ovat turvallisia aikuisia, joilla saattaa olla leirikokemusta lapsuudesta saakka. Tarjoamme koulutusta ja tasaisin väliaijon myö päiitämme ea-taidot. Leireillä on yksi nimetty ea-vastaava, joka on terveydenalan ammattilainen.

Leireillä on välillä erikoisteemoja ja eri alan vierailijoita (esim sirkus, musiikki , liikunta, pelastuskoiratoiminta, palokunta, teatteri ym). Joka leirillä on myös hyvin perinteisiä leirijuttuja: nuotiolauluja, yhteisleikkejä, uimista, askartelua, pelejä.

Haluamme tarjota lapsille turvallisen, iloisen ja ikimuistoisen kokemuksen. Tavoitteenamme on, että jokainen löytää vähintän yhden uuden ystävän!

Tervetuloa leirille!

Tutustu leiri-infoon