Palautteita leireiltä ja tapahtumista

V-S Nuorilla Kotkilla on vuosien kokemus leiri-, ja tapahtumatoiminnasta. Tapahtumien jälkeen keräämme osallistujilta palautteen, koska haluamme aina kehittää toimintaa ja vastata paremmin jäsenten toiveisiin. Tähän sivulle kokoamme palautteita, joita olemme saanet lapsilta, nuorilta ja aikuisilta.

" Iloisia lapsia saapui kotiin. Leiri oli ollut hauska ja aikuiset ystävällisiä ja hauskoja. Ruoka hyvää ja kissat söpöjä. Ohjelmaa oli riittävästi ja ystäviä riitti. ..... Oma palautteeni : Teette hienoa työtä lasten/nuorten hyväksi, jatkakaa! "


" Tämä syysleiri oli PARAS LEIRI IKINÄ! Muita kommentteja ei tule! :) Tyytyväisiä, onnellisia ja väsyneitä lapsia saapui leiriltä! Kiitos teille! "


" Kiitos leiristä! Lapsemme olivat hyvin tyytyväisiä ja olivat viihtyneet hyvin leirillä. Lapset totesivat, että parasta oli ihan kaikki :) . "


" Kaiken kaikkiaan todella hienoa, että järjestätte leirejä koulujen loma-aikoina! Teidän leireillänne vaikuttaa olevan mukavan rento ja maanläheinen tunnelma, niin ettei lapsille tule suorituspaineita mistään, vaan aika on rentouttavaa vapaa-aikaa. Kiitos! "


" Tunnelmat leirin jälkeen oli hivenen haikeat kun leiri jo loppui. Kovin kertoi diskosta ja uusista kavereista. Käytiin kuvia eläimistä läpi ja niiden nimiä. Pahimpana hetkenä kun oksensi, mut kertoman mukaan sekin meni hienosti; aikuiselta saanut lepytystä; ISO kiitos siittä! Kovin jo odottelee seuraava leiriä! Äitinä olen erityisen tyytyväinen toimintaan; KIITOS!


" *NIMI* mielestä olivat parasta saunominen sekä uiminen. Hänen mielestä olisi voinut saada enemmän karkkia sekä enemmän aikaa käyttää kännykkää. Vanhempana olen tyytyväinen, ettei hän saanut pidempää aikaa käyttää kännykkää eikä enemmän karkkia. ...... Olemme ollut erittäin tyytyväisiä. "


" Meille leiri oli kaikin puolin onnistunut. Pojat olivat aivan täpinöissään, mitä ikinä siellä tehtiin. "Väsynyt, mutta onnellinen"

" En ehtinyt kauheasti perehtyä teihin yhteisönä mutta jo nopealla vilkaisulla vaikuttaa siltä, että teette aivan älyttömän tärkeää työtä ❤❤❤ Kaikki kunnia teille! Kokemuksesta tiedän, että jokainen tarvitsee jonkun turvallisen ihmisen, johon voi hädän tullen luottaa. Eikä sen kuulu olla pelkkä 112."